ALLE BADKAMERSERIES EN PRODUCTOPLOSSINGEN GRATIS GEBERIT BADKAMERMAGAZINE AANVRAGEN

INSPIRERENDE BADKAMER IDEEËN VAN GEBERIT

Cover Geberit Badkamermagazine

Ontdek al onze badkamerseries en productoplossingen in meer dan 200 pagina's. Laat u inspireren door de verschillende designs, slimme functies en kleurencombinaties waaruit onze badkamerproducten bestaan.

Er is een oplossing voor elke behoefte, of ruimte of netheid nu belangrijk voor u is, of u de voorkeur geeft aan eenvoudig te gebruiken producten of u wilt genieten van dat beetje extra comfort. Onze slimme badkameroplossingen vereenvoudigen uw dagelijks leven.

Ik ben geïnteresseerd in inspirerende badkamerideeën

In het kader van de verwerking van uw aanvraag worden uw gegevens ook doorgegeven aan bedrijven van de Geberit Groep en, in het kader van de wettelijke bevoegdheden, aan derde dienstverleners (bvb. post- en IT-dienstverleners). Ons privacybeleid is van toepassing.

Aanspreektitel*

Voornaam*

Achternaam*

Straat en nummer*

Postcode*

Stad*

E-mailadres*

Telefoon*

Ik ga ermee akkoord dat Geberit nv mijn hierboven verstrekte gegevens buiten mijn contact om voor marktonderzoek, reclame en analyse verwerkt en mij via de volgende door mij verstrekte contactgegevens informeert over actuele aanbiedingen, diensten, nieuws, acties en tips op het gebied van sanitaire producten:

Ik kan deze toestemming te allen tijde - ook gedeeltelijk - tegenover Geberit nv met werking voor de toekomst herroepen, in het bijzonder via de in de juridische vermeldingen (impressum) vermelde contactgegevens.