Wandhangende wc's Gewoon meer netheid in de badkamer

Als u kiest voor een hang-wc in de badkamer of het gastentoilet, kunt u de wc-ruimte gemakkelijker en sneller schoonmaken, omdat de ruimte onder het toilet vrij en gemakkelijk toegankelijk blijft.

Hang-wc voor obstakelvrije reiniging van de vloer

Gemakkelijker te reinigen

Door een inbouwspoelreservoir achter de muur te plaatsen, verdwijnen technische onderdelen, zoals leidingen waarop zich vuil kan afzetten, in het metselwerk. Omdat er niets in de weg zit, kan de vloer onder de wc obstakelvrij en veel gemakkelijker worden schoongemaakt. Bovendien is het wc-oppervlak dat moet worden gereinigd, glad en gemakkelijk toegankelijk. Dit maakt het schoonmaken van de hele badkamer efficiënter.

Design ontmoet functie

Bij de aankoop van een wc ligt de nadruk op de relevante functies en het ontwerp. Door te kiezen voor hang-wc-keramiek verdwijnt het inbouwspoelreservoir achter de wand en kunt u zich concentreren op het design van de wc en de bedieningsplaat. Door te kiezen voor een wandhangende Rimfree®-wc met gladde buitenoppervlakken, Geberit KeraTect® speciaalglazuur en afneembare wc-deksel wordt ook de reiniging vereenvoudigd.

Kwaliteit met traditie

Geberit inbouwspoelreservoirs worden al 50 jaar in moderne badkamers geïnstalleerd. Het in de wand geïntegreerde frame en de wc kunnen tot 400 kg worden belast. Geberit inbouwspoelreservoirs worden uit één stuk gegoten en elk exemplaar wordt meermaals op lekken getest.

Five cleaning benefits on wall-hung WCs:

  • The cistern and water supply connections are hidden behind the wall so that only the ceramic appliance has to be cleaned.
  • The floor underneath the toilet is free, making cleaning child’s play. The room also appears larger as a result.
  • The smooth surface of the toilets and the hidden brackets make cleaning a breeze.
  • As the name suggests, Rimfree toilets have no flush rim where germs can build up, meaning time-consuming cleaning of the rim is also a thing of the past.
  • Some wall-hung WCs are coated with the special glaze KeraTect, which makes the surfaces particularly easy to clean.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten