Over ons

Europese marktleider voor sanitaire producten

De wereldwijd opererende Geberit Groep is Europees marktleider op gebied van sanitaire producten. Geberit werkt als een geïntegreerde groep met een zeer sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen, en biedt de hoogste meerwaarde op het vlak van sanitaire technologie en keramische badkamerartikelen.

Het productienetwerk telt 29 productievestigingen, waarvan 6 overzees. Het hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ruim 12 000 medewerkers in bijna 50 landen, realiseert Geberit een netto-omzet van CHF 3,1 miljard in 2018. De Geberit-aandelen zijn genoteerd op de Zwitserse beurs (SIX); in 2012 werd het Geberit aandeel opgenomen in de SMI (Swiss Market Index = Zwitserse beursindex).

Geberit zorgt voor levenskwaliteit

Geberit zorgt voor levenskwaliteit

Duurzaamheid is voor ons al tientallen jaren vanzelfsprekend. Dit is belangrijk voor het milieu, de maatschappij, de klanten en partners, de werknemers en de aandeelhouders.

Bijvoorbeeld in de vorm van waterbesparende producten, nieuwe logistieke oplossingen of energie-efficiënte productielijnen en een verantwoorde opleiding. Bezoek de website van de Geberit Group om te zien hoe duurzaamheid alle aspecten van ons dagelijks denken en handelen karakteriseert.

Geberit Group Sustainability