Over ons

Europese marktleider voor sanitaire producten

De wereldwijd opererende Geberit Groep is Europees marktleider op gebied van sanitaire producten. Geberit werkt als een geïntegreerde groep met een zeer sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen, en biedt de hoogste meerwaarde op het vlak van sanitaire technologie en keramische badkamerartikelen.

Het productienetwerk telt 29 productievestigingen, waarvan 6 overzees. Het hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ruim 12 000 medewerkers in bijna 50 landen, realiseert Geberit een netto-omzet van CHF 3,0 miljard in 2020. De Geberit-aandelen zijn genoteerd op de Zwitserse beurs (SIX); in 2012 werd het Geberit aandeel opgenomen in de SMI (Swiss Market Index = Zwitserse beursindex).

Geberit zorgt voor levenskwaliteit

Bruine ogen kijken in de verte

Duurzaamheid is altijd erg belangrijk geweest voor Geberit en maakt deel uit van de identiteit van ons bedrijf. We streven naar een evenwicht op het gebied van milieu, economische factoren en sociale kwesties.

Milieuvriendelijke, grondstofbesparende en duurzame producten, oplossingen voor ecologisch bouwen zijn al vele jaren belangrijke thema's voor Geberit. Net zoals productieprocessen die het water- en energieverbruik minimaliseren en zuiver drinkwater. Geberit hecht veel waarde aan verantwoord onderwijs, sociale projecten met jongeren en het bewustzijn van sociale verantwoordelijkheid rond het belangrijke thema water.

Geberit Group Sustainability